Arrangör sökes till Ungdoms-SM

av | maj 15, 2023 | Information, Mästerskap

SBTF söker arrangör för USM och Para-JSM 2023-24, som vanligt inplanerat runt Kristi Himmelfärdshelgen i maj. Ungdoms-SM och JSM för paraspelare är en av svensk bordtennis finaste, stoltaste och mest traditionsrika tävlingar. Ta chansen att välkomna det bästa med svensk ungdomspingis till er stad och er klubb, och presentera både staden och klubben för svensk bordtennis.

Ett stort arrangemang är ett utmärkt sätt att växa intresset för bordtennis i en stad med alla de möjligheter detta medför för alla klubbar. Att lyckas genomföra ett stort arrangemang är också ett sätt att skapa engagemang, stolthet och gemenskap i och runt en klubb.

SBTF uppmuntrar således alla klubbar att ansöka om att arrangera SM-tävlingar, Sweden Tour-tävlingar, Top-12 och så vidare. USM & Para-JSM 2023-24 är inget undantag. Vi vill uppmuntra också nya klubbar att ansöka.

Vi ser även gärna att klubbar genomför arrangemanget i nära samarbete med den egna staden, och att det sker mycket aktiviteter även runt omkring själva tävlingen, både inför och under.

Bifogat finns SBTF:s direktiv för USM & Para-JSM där ni kan läsa mer om vad det innebär att organisera denna tävling. Undrar eller vill ni fråga eller diskutera något kontaktar ni SBTF och Peter Hyllman, serie- och tävlingsansvarig.

Deadline för intresseanmälan är den 31 maj 2023 och intresseanmälan mailas till peterh@sbtf.se.

Intresseanmälan inleder en process under vilken SBTF tillsammans med klubben sätter sig ned och guidar den vidare i ansökan, diskuterar förutsättningar och möjliga frågetecken och så vidare, allt utifrån behov.

Deadline för formell ansökan därefter är den 10 juni 2023 och beslut om arrangör meddelas senast den 15 juni 2023.

Direktiv Ungdoms-SM