Digitala domarträffar under hösten

av | 2023-08-10 | Domare, Utbildning

Hösten är på ingång och ny pingissäsong har redan i viss mån startat. För att klara av serie- och tävlingsspel behövs domare. Att domaren är förberedd är givet och för bästa förberedelser finns nu digitala träffar som Svenska Bordtennisförbundet, SBTF, erbjuder.

Pingisligan
Ska du döma Pingisligan under säsongen 2023/2024? Då är det obligatoriskt med att delta vid en av de två digitala träffarna som SBTF anordnar. Det gäller både matchdomare och assisterande domare oavsett tidigare utbildningsnivå.

Torsdag 31 augusti kl. 19:00-20:30 eller
Tisdag 5 september kl. 19:00-20:30

Anmälningsformulär för mer information, val av dag, möjlighet att ställa frågor och för att få inbjudan till rätt digital träff.
Anmälan senast 23 augusti. Träffen är kostnadsfri för dig som deltagare.

Överdomare
Överdomaruppdraget har fått delvis nya förutsättningar som beslutades i samband med Förbundsmötet i Mölndal i april 2023.
För att ge dig som överdomare information och stöd framåt i vad det nya överdomaruppdraget innebär finns digitala Teamsträffar där erfarna överdomare och tävlingsledare hjälper och stöttar dig som deltagare.

Välj på något av följande tillfällen:
Tisdag 22 augusti kl. 18:30-20:30 eller
Måndag 28 augusti kl. 18:30-20:30

Anmälningsformulär för mer information, val av dag och möjlighet att ställa frågor och för att få inbjudan till rätt digital träff.
Anmälan senast 17 augusti. Träffen är kostnadsfri för dig som deltagare.

Distriktsdomare i södern; Skåne, Halland och Sydöstra Götaland
Sverige arrangerar EM i Malmö i september. Spännande, stort, häftigt, coolt! ’

SBTF bjuder in ett begränsat antal distriktsdomare ifrån närområdet under söndag 10 september för att deltagarna ska få möjlighet att veta mer om domaruppdraget och uppleva nerven på plats.

Anmälningslänk för mer information.
Anmälan senast 15 augusti. Träffen är kostnadsfri för deltagare, vi bjuder på fika och häftiga upplevelser. Deltagarna, i samråd med klubb/distrikt, står för ev. resekostnader till och från Malmö.