Bordtennistränare Klubb-utbildning i region Götaland och Svealand

av | mar 27, 2024 | Information, Utbildning

Välkommen till tränarutbildningen Bordtennistränare klubb i Landskrona Idrottshall den 25 maj med Joel Svensson och Robin Svensson som utbildare alternativt Bordtennistränare klubb i Kungshallen, Kungsängen den 26 maj med Antonio Herrera och Anders Ylitalo som utbildare.

Senast anmälan 16 april genom att klicka på anmäl dig här på denna sida och följa instruktionerna.

Du som deltagare kommer att ha obegränsad tillgång till materialet och behöver genomföra den digitala utbildningen samt skicka in inlämningsuppgift till utbildning@sbtf.se senast 17 maj.

Kurstillfälle – Landskrona 25 maj med värdskap från BTK Scania
Den fysiska träffen är i Landskrona Idrottshall, Karlslundsvägen 10, den 25 maj med Joel Svensson och Robin Svensson som kursledare. Kursstart 10.00 och avslut ca:18.00. Ange specialkost och kurstillfälle vid anmälan. Lunch och fika ingår. Resan bokar och betalar du själv. Kallelse skickar vi ut veckan innan kursstart.

Kurstillfälle – Kungsängen 26 maj med värdskap från Tibble-Kungsängen BTK
Den fysiska träffen är i Kungshallen i Kungsängen, Klockvägen 5 i Kungsängen den 26 maj med Antonio Herrera och Anders Ylitalo som kursledare. Kursstart 10.00 och avslut ca:18.00. Ange specialkost och kurstillfälle vid anmälan. Lunch och fika ingår. Resan bokar och betalar du själv. Kallelse skickar vi ut veckan innan kursstart.

Du får tillgång till materialet i anslutning till att du anmäler dig och betalar utbildningen, 1 660 kr. Utbildningen betalas genom fakturabetalning från Svenska Bordtennisförbundet.

OBS! Efter genomgången och godkänd kurs får kursdeltagarens förening ett mejl till den officiella föreningens mejladress om möjligheten att söka utbildningssubvention i IdrottOnline. Utbildningssubventionen administreras av Svenska bordtennisförbundets kansli. Föreningen kan få ersättning med 1 000 kr vid en (1) deltagare anmäld samt 70% av utbildningskostnaden för två (2) eller fler anmälda.

Varmt välkommen med din anmälan!

Kontakt
Eskil Tyrberg, utbildningsansvarig
eskil@sbtf.se, 0720-857 651

Foto: Linda Carlsson