Rebecca Muskantor på pulsen

av | 2023-01-13 | Pingisligan

Rebecca Muskantor spelandes för Eslöv fyller i februari 20 år och har redan spelat många år i Pingisligan och dessutom under hösten 2022 fått representera Sverige på både EM och VM. Vi fick chansen att kolla läget med henne inför helgens matcher i Pingisligan by STIGA och vad hon tycker om säsongen så här långt.

Under Sweden Tour Finals som spelades i helgen (7-8/1) gick Rebecca till semifinal i både DJ20 och i damsingel trots vissa sviter från en längre förkylning.
– Formen är okej, är fortfarande väldigt hostig och jag hardärför svårt att andas normalt. Det har varit svårt att köra fullt denna veckan, men jag har tränat på utifrån förutsättningarna, berättar Rebecca om sjumdomsläget.

Rebecca har vunnit sex av sina 10 matcher i ligaspelet och hennes Eslöv toppar tabellen två poäng före Köping.
– Utifrån första halvan så finns det väl inte så mycket att klaga på, vi har gjort en bra laginsats tycker jag, Vilket tabellplaceringen och att vi vunnit alla matcher hittills visar på, konstaterar Rebecca.
– För egen del så har matcherna gått både bättre och sämre, men det är ju lagspel och där tycker jag att vi haft ett bra samarbete,

I helgen väntar två lagmatcher för Rebecca och Eslöv: Lyckeby och Frej.
– Jag är taggad på helgens matcher på bortaplan mot Frej och Lyckeby. Det blir första gången vi möter Frej i deras hall och jag håller tummarna för att vi ska fortsätta lika bra nu i helgen som i höstas, vilket jag absolut tror på, avslutar en laddad Rebecca.

Lördagens matcher,14 januari klockan 15.00
Frej-Eslöv
Lyckeby-Halmstad
Juno-Köping

Söndagens matcher, 15 januari klockan 11.00
Lyckeby-Eslöv
Juno-Lekstorp
Frej-Halmstad

Resultatrapportering

Webbsändningar

Foto: Irving Carlsson