Just nu enkelt att söka pengar för att utveckla föreningar

av | maj 22, 2024 | Information, PING PONG POWER

Har du vilja och ambition att utveckla din förening men behöver lite hjälp? Är din förening i behov av uppryckning? Behövs fler ledare för att driva verksamheten? Behöver föreningen nytändning för att orka drivas vidare? Behöver ni få in fler spelare i föreningen? Drivkrafterna för att söka årets projektmedel kan vara många. Läs mer, ta chansen och sök projektmedel från Riksidrottsförbundet, RF – medel (pengar) som väntar på att just din förening ska utvecklas vidare

Det finns flera projektstöd att söka genom Svenska Bordtennisförbundet, projekt som kan genomföras med ganska enkla medel, utan att krångla till det så mycket. Stödet finns för både barn- och ungdomsprojekt och för projekt med fokus på äldre generationer, 65+.

Projektstöd för 2024 söker föreningen nu fram till 9 juni, får besked innan midsommar och genomför sedan projekt under hösten 2024, med slutrapportering per 31 januari 2025.

”Vad finns att söka, vad kan vi göra för att få pengar?”

Vi har flera spännande erbjudanden som; Bordet, Event, Engagemang och ledarskap, Turné, Välkommen till oss samt Matchboll (gäller bara 65+).

Läs mer på SBTF:s hemsida där du hittar exempel och tips på vad de här projekten kan innehålla.

I år har vi lagt till ett krav på att föreningen även genomför minst en del (45 minuter lärgruppsaktivitet) inom Trygg Pingis. Det finns ett nytt utbildningsmaterial om Trygg Pingis på vår hemsida där målgrupperna är i första hand styrelser, föräldrar och spelare/tränare.

Ta del av materialet för Trygg Pingis här

Behöver du prata, stämma av eller få bolla idéer med någon av oss på PING PONG POWER-teamet går det utmärkt att kontakta någon av oss. Vi finns till för dig!

Övriga projektstöd som finns att söka (obs andra ansökningstider):
PING PONG POWER Para: Kontakta Alexander Öhgren, Alexander@sbtf.se
PING PONG POWER Tjejraketen: Kontakta Maria Christoforaki, maria@sbtf.se
Utbildningssubvention: Kontakta Eskil Tyrberg, eskil@sbtf.se

Varmt välkommen med föreningens ansökan! Sista ansökningsdag söndag 9 juni.

Kontakt PING PONG POWER

Roger Johansson, roger@sbtf.se, tel: 070-453 46 40
Marit Brodd Almgren, marit@sbtf.se, tel: 073-749 08 11

Foto: Linda Carlsson/SBTF