Tjejfestivalen – anmälan är nu öppen

av | feb 7, 2023 | Information, PING PONG POWER

Svenska Bordtennisförbundet kommer genom projektet PING PONG POWER Tjejraketen att arrangera en unik aktivitet exklusivt för kvinnor genom festivalen “Tillsammans är vi starkare” i Halmstad, 18-21 juni.

Alla är välkomna att delta, oavsett ålder och spelstyrka, för att tillsammans uppleva gemenskap, glädje, samarbete och respekt. Är du en bordtennisentusiast? Skulle du vilja träffa, interagera och spela bordtennis med andra kvinnor och tjejer från hela landet? Då får du inte missa tillfället för denna unika aktivitet som samlar alla damspelare på samma plats.

Den totala kostnaden per deltagare är 1.200 kr och då ingår:

  • Träning och tävling
  • 3 nätter på hotell
  • Alla måltider
  • Sociala aktiviteter
  • Goodiebag

Vår damstrateg, Maria Christoforaki, säger såhär om festivalen:

– Jag är väldigt glad att kunna genomföra detta projekt. Visionen och målet med festivalen är att ge möjlighet till kvinnor och tjejer över hela landet att komma och spela pingis tillsammans samt interagera med varandra. Vi vill att den här festivalen ska etableras årligen men också få den att växa mer och mer. Jag vill att våra föreningar, distrikt, tränare och kommittéer hjälper oss att sprida informationen och göra detta till ett framgångsrikt evenemang som kommer att göra Sverige populärt över hela världen. Om vi arbetar tillsammans kommer vi att uppnå stora saker för våra tjejer och kvinnor, nu och i framtiden.

Maria fortsätter:

– Inför festivalen kommer det även att hållas en tävling för våra föreningar. De som anmäler minst fem tjejer eller kvinnor till festivalen kommer att få möjlighet att delta i ett lotteri. Vinnaren får en dags träningsläger för alla tjejer med landslagstränaren för flickkadetter och Svenska Bordtennisförbundet kommer att finansiera denna aktivitet. Missa inte chansen. Anmäl era spelare nu!
Vi hälsar er varmt välkommen till Halmstad och denna unika aktivitet – för kvinnor av kvinnor.

I inbjudan nedan kan du läsa mer om festivalen.
Tjejfestivalen inbjudan

Anmälan är öppen till och med den 30 april 2023. Antalet platser är begränsade så anmäl dig så snart som möjligt.

ANMÄL DIG HÄR

Vid frågor vänligen kontakta Maria Christoforaki, ansvarig för festivalen på maria@sbtf.se eller 0793-13 28 79.