Nu är det sommartider hos SBTF

av | jul 6, 2023 | Information

Sommaren innebär massor av pingiskul i hela landet, men också en del ledighet. Detta påverkar SBTF:s kontakt under juli månad.

Under juli månad har stora delar av SBTF:s personal semester. Detta kan påverka svarstiderna under dessa veckor. Håll utkik på respektive tjänstepersons autosvar på mejl vid insända ärenden.

Vid brådskande ärenden, mejla info@sbtf.se

Ny säsong – nya regler och direktiv.

1 juli innebär formellt ny pingissäsong, och därmed också en hel del uppdaterade regler och direktiv. En nyhet är att vi inför säsong 2023-2024 inte kommer att publicera en ihopsatt regelsamling. Varje del kommer att finnas tillgängligt separat. Syftet är dels att snabbare kunna nå den del du söker, dels att regeldokument ska ha möjlighet att uppdateras i version.

  • Samtliga regelverk finns att hitta i dokumentarkivet under kategori ”regler”.
  • En sammanfattning av säsongens nya regler finns beskrivna i följande artikel.
  • En nyhet på hemsidan är att formella beslut tagna av förbundsmöte (FBM), förbundsstyrelse (FBS) och kommitté, exempelvis Tävlings- och Regelkommitté (TRK), kommer att publiceras rullande via fliken Kungörelser.

Svenska Bordtennisförbundet ber att få tacka för alla fina insatser under det gångna pingisåret och önskar alla en trevlig pingissommar. Väl mött till säsongen 2023-2024.