Lyssna på Nils van der Poel i samband med EM

av | jul 5, 2023 | Start, Utbildning

Vi kan med glädje meddela att skridskostjärnan, olympiske mästaren och världsmästaren Nils van der Poel kommer och föreläser i samband med Bordtennis-EM i Malmö i september.

Den hyllade föreläsningen ”Motivation – min svagaste länk” äger rum fredag 15 september i Malmömässan, fem minuter från Malmö Arena där kvartsfinalerna i Bordtennis-EM kommer att pågå för fullt. Alla som köper eller redan har köpt sin EM-biljett till fredagen, oavsett kategori, kommer erbjudas möjligheten att lägga till Nils föreläsning.

Om föreläsningen
Bara 25 år gammal hade Nils van der Poel vunnit allt som gick att vinna, satt världsrekord och avslutade sin elitsatsning med att offentligt publicera sin träningsdagbok – och ge bort en av sina OS-guldmedaljer till Gui Minhai.

I offentligheten har Nils målats upp som en idrottsman som vet vad han vill och som inte ger vika för något. Själv säger han dock att motivationen är hans svagaste länk.

”Motivation – min svagaste länk” är historien om Nils och hur han lärde känna sig själv och förstå hur han behöver bemästra sig själv för att lyckas. Oavsett vem du är går det ganska enkelt att dra paralleller till Nils berättelser om framgångar, uppoffringar och misslyckanden. Föreläsningen är inget brandtal, utan istället en självbiografisk skildring av en grabb från Trollhättan som blev bäst i världen på att åka skridskor i cirklar.

Dag: fredag 15 september
Tid: kl. 13:00-14:00 (är Sverige kvar i EM spelas deras matcher senare under eftermiddag/kväll)
Plats: Malmömässan
Pris: 400 SEK (läggs till på EM-biljettpriset)

*Insläpp till föreläsningen kräver extra biljett, samt uppvisande av biljetten till Bordtennis-EM fredag.

Biljetter till föreläsningen
Biljett till Nils föreläsning går endast att kombinera med biljett till Bordtennis-EM fredag. Notera att det alltså inte är möjligt att ta del av enbart föreläsningen. Biljetterna till föreläsningen finns tillgängliga på Ticketmaster från och med idag, onsdag 5 juli.

Ni som redan har en EM-biljett till fredagen kommer att få ett mejl för vidare instruktioner hur ni köper till föreläsningsbiljett.

Köp din kombinerade EM- och föreläsningsbiljett här.

Foto: Jonatan Månsson / nilsvanderpoel.se