God Jul – och välkommen till sbtf.se

av | dec 21, 2022 | Information

På fredag lanseras Svenska Bordtennisförbundets nya hemsida, sbtf.se. Flytten från den gamla till nya sidan sker kvällen den 22:a december. Om ni har viktiga ärenden att göra eller dokument att hämta, det gör innan denna tidpunkt.

Svenska Bordtennisförbundets nya hemsida är byggd i plattformen WordPress med temat Divi och kommer bli en helt ny upplevelse för dig som besökare.
– Vi hoppas att detta blir en fin och uppskattad julklapp till hela Pingissverige. Vi vill att den nya hemsidan ska vara något alla är stolta över och gärna visar upp samtidigt som vi hoppas på förståelse ifall något saknas eller inte helt uppdaterat, säger förbundschef Thomas Buza.

På nya hemsidan är alla dokument samlade under rubriken “DOKUMENT” högst upp till höger och kategoriserade för att det ska vara enkelt att hitta. Exempel på kategorier är: Styrande handlingar, serie- och tävlingsdokument, förbundsmöte.

I det översta nyhetsflödet som heter “NYHETER” samlas kommunikativa nyheter kring exempelvis landslag, tävlingar, mästerskap etc. Exempel: Mattias Falck och Kristian Karlsson vann VM-guld.

I nyhetsflödet som heter “INFORMATION” samlas inlägg som rör Svenska Bordtennisförbundets verksamhet samt dess medlemmar, föreningar och distrikt. Exempel: Bordtennis-SM flyttas till Eslöv.

Menyn är indelad i tre områden – Vår verksamhet, Spela & tävla samt Följa. Under respektive rubrik finns det områden med underrubriker, allt för att det ska vara enkelt att hitta det man söker efter.

Ytterligare en nyhet är att Pingisligan.se försvinner och all info om Pingisligan by STIGA finns nu under Följa -> Pingisligan.

Under Följa -> Landslag finns alla landslagsnyheter samlade samt mer information om våra för tillfället största profiler.

Den så kallade flytten och ompekningen av hemsidan sker på kvällen den 22:a december och kan ta några timmar. Vi rekommenderar därför er att lösa eventuella ärenden innan klockan 18 denna dag eftersom det kan ta lite tid innan den nya sidan är helt uppe och funktionell.

Vi ber om förståelse ifall det tar några timmar in på den 23:e december innan allt fungerar som det ska.

Den nya hemsidan kommer ha domänen www.sbtf.se men den gamla adressen, svenskbordtennis.com, kommer att pekas till den nya sidan. Tänk på att om ni har hemsidor som hänvisar till Svenska Bordtennisförbundets sida, undersidor eller dokument, så behöver dessa länkar att uppdateras.

Alla sidor i IdrottOnline stängs ner 31 december och därefter går inget innehåll på dessa sidor att nås. Adminfunktionen berörs inte.

Vid frågor
Linda Carlsson
linda@sbtf.se

Peter Johansson
peter@sbtf.se