Välkommen till Tjejfestivalen 2024!

av | feb 12, 2024 | Information, PING PONG POWER, Start

Den andra upplagan av Tjejfestivalen –” tillsammans är vi starkare” arrangeras mellan den 9-13 augusti i Halmstad. Årets event blir längre och kan ta emot fler – allt för att skapa en ännu häftigare upplevelse. Inbjudan finns ute nu!

Den allra första upplagan av Tjejfestivalen lockade hela 100 tjejer i åldrarna 8 till 84 år till Halmstad. Till 2024 siktar arrangemanget ännu högre och det finns nu möjlighet att nära på dubbla antalet deltagare. Därutöver blir eventet också en dag längre i år, vilket betyder fyra dagar fullspäckat med aktiviteter, träning och tävling!

För att hålla ihop eventet och bidra till maximal trivsel och utveckling kommer minst 15 ledare att finnas på plats. En av de som var med som ledare ifjol, och som återkommer i teamet igen är Fredrica Dufvenheim från Stockholm.

– Att vara tränare på förra sommarens tjejfestival var en otrolig upplevelse! Pingis och spännande aktiviteter fyllde dagarna, och glädjen från alla inblandade var smittsam. Vi skapade en gemenskap där ålder och spelnivå inte spelade någon roll – alla hjälpte varandra. Varje detalj var planerad för att göra det till årets höjdpunkt. Missa inte chansen att vara en del av detta otroliga äventyr i år, säger Fredrica.

Återigen står sommarsköna Halmstad värd för evenemanget. Lägret arrangeras i vackra Halmstad Arena och boendet sker på ProfilHotels Halmstad Plaza.

– Vi är mycket glada över att Tjejfestivalen kommer tillbaka till Halmstad under 2024. Tjejfestivalen erbjuder ett sammanhang där tjejer och kvinnor, över generationsgränser, får idrotta & umgås tillsammans. Evenemanget främjar jämställdhet inom bordtennisen och rimmar fint med HBTK:s satsning på tjejer. Därutöver bidrar det till ytterligare många fina effekter för Halmstad som destination. Vi ser fram emot att välkomna er alla till Halmstad, säger Karolina Davidsson, VD, Destination Halmstad AB

För Svenska Bordtennisförbundet är mycket glädjande att kunna erbjuda ett ännu större och bättre Tjejfestivalen efter förra årets succé!

– Varmt välkommen till den andra upplagan av Tjejfestivalen – tillsammans är vi starkare! Förra året var en av de största upplevelserna för mig någonsin. Tillsammans med er har vi kunnat planera årets Tjejfestival ännu mer som ni har önskat. Det finns i år plats för många fler, vi kör lägret en dag extra och alla tjejer är välkomna – oavsett ålder eller erfarenhet! Vi ser väldigt mycket fram emot att få välkomna er till Halmstad i augusti. Låt oss skapa minnen för livet tillsammans, säger Maria Christoforaki, utvecklingsstrateg damer hos SBTF.

Inbjudan

Anmälan

Foto: Linda Carlsson/SBTF