Camp New Level i Örebro

av | dec 28, 2022 | Para, Start

Parabordtennislägret som är en kreativ samlingsplats för spelare, ledare och föräldrar där vi erbjuder träningsläger, föreläsningar/workshops och tävling. Tillsammans skapar vi förutsättningar för en givande mötesplats präglat av glädje, samverkan och utvecklingsmöjligheter för svensk parabordtennis.

Vi är igång med ett tre dagars Camp New Level i Örebro och kommer totalt vara 56 personer vilket är rekordmånga. Det är ett mycket gott tecken att intresset är så stort och att det finns ett sug till både träning och utveckling. Med Camp New Level är målet att utvecklas som pingisspelare i träning men även på föreningsnivå till att få inspiration att jobba med på hemmaplan och dela med sig av sina egna erfarenheter. Därför lockar lägret spelare, föräldrar och ledare för att vi alla vill parapingisens bästa härifrån och framåt.

Träningslägret riktar sig till alla paraspelare på olika nivåer upp till landslagsspelare från Sverige och Norge. På plats har vi etablerade tränare med massor av kunskap om parabordtennis och vi ser till att det finns en jämbördig sparringpartner för alla.

Det kommer även vara en work-shop där talarna kommer vara Norges paraförbundskapten Jan Bergensen, Parafriidrottens Elsa Olsson och SBTF:s parasportutvecklare Alexander Öhgren. De kommer utbyta tankar, erfarenheter och idéer om deras arbete som är gjort och kommer att göras.
Information kommer även att delges från paraförbundskaptenen Robert Svanberg och landslagsansvarig Daniel Ellermann.

Avslutningsvis kommer allt att avgöras vid borden i en tävling.