Ytterligare personal rekryterad

av | maj 30, 2023 | Information

Svenska Bordtennisförbundet har tidigare berättat om att den uppdaterade personalorganisationen växer fram under våren. Nu kan vi presentera ytterligare namn, vilket också innebär att den planerade tjänstestrukturen i princip är fulltalig.

Malin Karlsson, tävlings- och serieadministratör
Malin är ett nygammalt ansikte för många med sitt förflutna inom bland annat SBTF, där hon ansvarade för flertalet tunga ideella uppdrag under sina närmare 10 år som bland annat ledamot i förbundsstyrelsen. Efter ett par år borta från pingisen återkommer nu Malin i en administrativ tjänst inom tävlings- och serieområdet. Hon kommer således att bilda en nära duo tillsammans med Peter Hyllman, nyligen rekryterad som ansvarig för tävlings- och serieområdet. Malin tillträder formellt i sin nya roll i augusti.

Roger Johansson, PING PONG POWER-konsulent:
Roger, som för många känns igen från främst Stockholmspingisen under en lång tid, har under det senaste året haft en ansvarsroll i tränarstaben för den nya utvecklingslägerstrukturen inom SBTF. Nu breddar han sin portfolio inom SBTF, där han kommer att komplettera Marit Brodd Almgren med att administrera och hantera PING PONG POWER, vårt rekryteringsparaply. Han kommer också medverka i arbetet med att skapa en tydlig och effektiv struktur kring ansökningsförfarandet kring våra projekt som ingår i PING PONG POWER. Rogers tjänst inleds i juni månad.

Louise Källström, PING PONG POWER-konsulent projektet ”Prioriterade områden”:
Information om RF-projektet och en presentation av Louise Källström kommer att publiceras separat.

Mer information om nya personalorganisationen finns att läsa här.