Nya utmaningar för Ansbro

av | jan 31, 2023 | Information

Max Ansbro har sedan 2015 arbetat på Svenska Bordtennisförbundet (SBTF). Nu går han vidare i karriären och lämnar därmed sitt uppdrag som kommunikations-, marknad- och eventansvarig.

Max Ansbro har haft en viktig roll inom SBTF och har bidragit till många framgångsrika projekt och evenemang. Som en av de huvudansvariga för VM 2018 i Halmstad, bidrog han till att skapa en tävling i världsklass som fick höga betyg från deltagande nationer, tv-bolag och publik världen över. Dessutom har han varit en ledande kraft bakom projektet “Pro Series”, en tävlingsform som växte fram under pandemin och har direktsänts i Sportkanalen. Formen har varit mycket uppskattad av deltagande utövare och väldigt populärt. Ansbro har även varit delaktig i att synliggöra bordtennisen genom SBTF:s egna kanaler men även genom ökad närvaro bland media och då inte minst på TV.

Nu går Ansbro vidare till nya utmaningar och lämnar därmed sitt SBTF-uppdrag.
Arbetsuppgifterna kommer SBTF tills vidare fördela internt. Under första kvartalet av 2023 kommer SBTF arbeta dedikerat med att bygga upp en ny organisation, ytterligare information om detta kommer ges vid senare tillfälle.

SBTF vill härmed framföra ett varmt tack till Max för hans insatser för svensk bordtennis och önskar honom stort lycka till i hans framtida karriär.