Anmäl till utvecklingsprogram Eldsjäl 2.0

av | apr 14, 2023 | Utbildning

Är du 18-25 år? Vill du ta chansen att utvecklas tillsammans med andra unga ledare inom idrotten? Varför vänta? Våga!

Riksidrottsförbundet, RF, tillsammans med Folkspel, anordnar för fjärde året ett utvecklingsprogram för unga ledare inom idrotten, ett program som hjälper dig att utvecklas som ledare. Idrotten behöver ett nytt ledarskap för att rusta inför framtiden och här har du som vill och kan en fantastisk möjlighet som du inte vill missa.

Svenska Bordtennisförbundet har under de två senaste åren fått med sju (7) deltagare i programmet; Adam Magnusson, Moa Arvidsson, Tinna Nilsson och Gustav Pärsén förra året. I år deltar Hugo Törngren, Erica Karlström och Dan Holmberg i programmet med avslutning på Eldsjälsgalan på Cirkus i Stockholm i mitten av maj.

Programmet innehåller 120 timmar med eget projektarbete i sin egen idrottsmiljö samt ett antal fasta digitala och fysiska träffar under perioden augusti 2023 till april 2024. Dessa träffar behöver du kunna prioritera och delta på medan det egna arbetet kan förläggas enligt egen planering till stor del.

Ta del av all spännande information som finns om programmet på både Riksidrottsförbundet, i bifogad broschyr och anmäl sedan ditt intresse i formuläret som vi bifogar.

Länk till mer information på Riksidrottsförbundets hemsida

Broschyr Eldsjäl 2.0

Länk till formulär för att lämna intresseanmälan till Svenska Bordtennisförbundet, sista anmälningsdag torsdag 25 maj 2023. Därefter startar vi ett prioriteringsarbete och lämnar in våra kandidater till RF, där nästa gallring sker. Du kommer att få besked innan midsommar.

Kontakta gärna utbildningskoordinator Marit Brodd Almgren; marit@sbtf.se tel: 073 749 08 11 för mer information. Marit förmedlar kontaktuppgifter till tidigare års deltagare om du vill komma i kontakt med någon av dem.

Varmt välkommen med din intresseanmälan!