Camp New Level 4.0, 28-30 december i Örebro

av | okt 22, 2023 | Förening, Information, Para

Nu är det återigen dags att samla parapingisfamiljen! Efter sommarens deltatagarrekord på Motala Summer Camp siktar vi högt och hoppas på rekord även här på Camp New Level, igen.
Det är såklart pingisträning i fokus, men här skapar vi oss även extra tid för samtal, samverkan och utveckling. Vi vill ha ett så brett deltagarspann som möjligt för att få en bra överblick på hur det ser ut på er hemmaplan. Därför vill vi samla er som vill göra parapingisen ännu bättre.

Vad gör vi bra? Vad kan vi göra bättre? Vad har hänt sen senast? Vad kommer hända framöver?
Frågorna kan bli många, men tillsammans har vi svaren!

Officiell inbjudan med anmälningsformulär
Anmäl senast 17 november.

Vem är jag som brukar vara på Camp New Level?
– Jag är 13 år
och åkte för första gången utan mina föräldrar på läger. Jag lärde mig massor och inte bara om pingis.
– Jag är mamma till en 8 åring som sitter i rullstol. Att få träffa så många som blivit förebilder och andra föräldrar i samma situation gör verkligen skillnad!
– Jag var över 50 år när jag gjorde mitt första paraläger. Jag fick många tips som jag inte fått förut som gjorde att jag kom mer rätt till bollen.
– Jag tränar 2 gånger i veckan själv och har börjat som tränare för en ny paragrupp. Här kan jag prata pingis med de som har stor erfarenhet.
– Jag har spelat i landslaget i över 10 års tid. Att samla de bästa gör att jag får mycket bra träning. Jag känner mig stolt när någon ny spelare frågar just mig om tips i vardagen och om träning.
– Jag har varit pingistränare för många olika spelare, men aldrig någon med funktionsnedsättning. Efter att ha sett och diskuterat para har jag fått nya infallsvinklar som jag kan använda mig av.

Vilken typ av deltagare som är med ser ni varierar och det är det som gör detta så givande.
Svenska Bordtennisförbundet ser varmt fram emot er anmälan!

Bilder från Camp New Level 2022
Omslagsbild och foto: Marit Brodd Almgren, SBTF


Pingisträning i fokus!

Några av tjejerna i pausen poserar.

Vad krävs det för att vara landslagsspelare? Det svarar landslagsansvarige Daniel Ellermann och förbundskaptenen för paralandslagets Robert Svanberg på.

Camp New Levels minkonvent där diskussionerna gör parapingisen bättre!

Vid sidan av pingisträningen tar samtalen vid.

När tävlingen närmar sig kommer allvaret in.