AMAB Hydraul ny partner inför Bordtennis-EM

av | jul 7, 2023 | Information

Svenska Bordtennisförbundet knyter till sig AMAB Hydraul, med huvudkontor i Malmö, som ny partner till höstens mästerskap. Företaget är till vardags en av den svenska marknadens bredaste aktörer inom hydraulik, slang- och ledningskomponenter.

Samarbetet möjliggör bland annat betydande exponering i Malmö Arena under Bordtennis-EM, men också ett ypperligt tillfälle för AMAB Hydraul att aktivera sin medarbetarstab med aktiviteter i samband med mästerskapet. För SBTF är det extra intressant att kunna knyta till sig partner från branscher vi traditionellt sett inte har haft god kännedom kring.

– För oss på AMAB Hydraul kändes detta som en ”perfect match” att skapa oss goda exponeringsmöjligheter i samband med Bordtennis-EM i Malmö, samtidigt som vi får en väldigt uppskattad aktivitet för alla våra medarbetare, säger Peter Ternerot, vd på AMAB Hydraul.

– Detta ligger helt rätt i tiden för oss, och känns perfekt att tillsammans med bordtennisförbundet kunna öka vår publika närvaro, detta i ett Europamästerskap i Malmö, i bordtennis, en världssport där Sverige har fina chanser att gå långt, säger Jesper Landby, marknadsansvarig på AMAB Hydraul.

– För Svenska Bordtennisförbundet känns det otroligt angenämt att få välkomna en ny partner från en för oss ny bransch. Vi har arbetat hårt för att söka oss till ett bredare nätverk av tänkbara partners, vilket det nu visar sig kan ge oss väldigt värdefulla kontaktytor på flera plan. Vi är också väldigt imponerande av våra samtal med AMAB Hydraul, som känns som ett väldigt spännande företag. Vi ser fram emot att få mötas ytterligare under EM i september, säger Dennis Lindahl, ordförande i SBTF.

Foto: SBTF. På bilden (fr. v), Jesper Landby, marknadsansvarig, AMAB Hydraul, Peter Ternerot, VD, AMAB Hydraul och Thomas Buza, förbundschef, SBTF.

AMAB Hydraul erbjuder marknadens bredaste sortiment inom hydraulik-, slang- och ledningskomponenter för OEM-kunder, serviceverkstäder, maskinimportörer, eftermarknad och MRO. Företagets verksamhet startade 1949 och har idag över 100 distributörer runtom i Sverige. Huvudkontor i Oxie, Malmö.